Sjøkanten Park

Sammen med Consto AS skal vi bygge 5 boligblokker i Skjøkanten Park. Her blir det 161 leiligheter i Stavanger Øst med høy standard og gode planløsninger. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet.

Teglverket

Sammen med Jærentreprenør har vi bygget boligblokker i prosjektet Teglverket i Sandnes, like ved Maxi rett sør for sentrum. Prosjektet består av 3 bygg og er formet som en ”U”, med lunt uterom mellom byggene.

Consulens Brygge

For Skanska Norge AS har vi vært med å bygge nye BREEAM-sertifiserte leiligheter i prosjektet Consulens Brygge ved Hillevågsvannet i Stavanger. Dette prosjektet har fått sertifisering med klassifiseringsnivå «Very Good» for designfasen.

Paradis Brygge, blokk 3, 4 og 5

Paradis Brygge ligger like sør for den indre bykjernen i Stavanger og midt mellom bydelene Våland og Storhaug. Her finnes leiligheter fra 42 til 90 kvm. Boligene er har smarte løsninger og optimal arealutnyttelse.

Harald Hårfagresgate

Harald Hårfagres gate 12 i Stavanger Øst er blitt ett av byens flotteste nybygg – ulikt noe annet i Stavanger.
Avrundede former, gjennomtenkt arkitektur, gode fasiliteter, flotte solforhold og muligheter for en formidabel utsikt gjør dette prosjektet til noe helt spesielt.

Sandvedøygarden

I Sandvedøygarden har vi bygget leiligheter med parkering i lukket annlegg under blokken.

Vågsgaten

For Skanska Norge har vi oppført 131 leiligheter i Støperikvartalet i Sandnes sentrum.

Prosjektet består av to bygg (Vågsgaten 16 og Vågsgaten 18/20) og har et har et samlet areal på 45.000 kvm. Av dette er 15.000 kvm handel, 11.000 kvm bolig, 14.000 kvm parkering og 5.000 kvm helse, trening og kontor.

Leilighetene varierer fra 45 til 125 kvm og har høy standard. Det står tre blokker på Vågsgaten 18/20 og to på Vågsgaten 16. Solforholdene er gode og alle leilighetene har egne balkonger eller terrasser. Mellom punkthusene ligger det store, skjermete takhager med grøntareal, lekeplasser, sittegrupper og belysning.

Grunnarbeidene startet i januar 2012 og de første søylene over bakken reiste seg i mars 2013. Prosjektet ble fullført i oktober 2014.

Tre Taarn

For Kruse Smith Entreprenør as har vi bygget 113 leiligheter fordelt på Tre Taarn i 12, 16 og 11 etasjer. Tiltakshaver er Tre Taarn Rundeskogen as, som er utviklet av Kruse Smith Eiendom as og Otium as. Prosjektet er tegnet av Helen & Hard sammen med dRMM Architects (London).

Jadarvegen

Boliger og næringsareal i Jadarvegen på Nærbø. Prosjektet består av en parkeringskjeller, en etasje med næringsareal, og tre etasjer med til sammen 21 boliger.

Kanalgata

Bygningen er formet av to bygningsvolumer som er forskjøvet i forhold til hverandre, både horisontalt og vertikalt, forbundet med et trappevolum. Trapperommet tar opp nivåforskjellen mellom de to bygningsvolumene. Heisen åpnes i begge ender for å betjene alle nivåer og gir blant annet tilgang til takterrasse for rullestolbrukere.

Parkeringsgarasje er nedsenket en halv etasje med adkomst via rampe fra Kanalgaten. Adkomst til leiligheter fra garasje er via trapperom og heis. Sportsboder for leiligheter og teknisk rom ligger i underetasjen også med adkomst fra trapperom og heis. Mot syd og vest er fasaden brutt opp med innglassede balkonger for hver leilighet.

Svela Bygg har stått for tømmerarbeidet.