Eikebergvegen 150

I egen regi har vi rehabilitert en enebolig på Ræge i Sola kommune. Boligen har fått nye vinduer og ytterdører, veggene har blitt etterisolert og grunnmuren har blitt etterisolert fra utsiden. Vi har også bygget nytt kjøkken i første etasje og rehabilitert bad i kjeller og i andre etasje. Boligen har dermed fått en god moderne standard.

Rebakken 24

Solrike uteområder:

Eiendommen ligger i en stille gate og har tomt på hele 799kvm med grusbelagt gårdsrom, flott hage og store terrasser. Hage/uteområde vender mot sør/vest og har derfor ypperlige solforhold. Meget barnevennlig mye rikelig boltreplass.

Innholdsrikt

Boligen er romslig over tre innholdsrike etasjer. Den er planmessig meget funksjonell og perfekt for den aktive familien som trenger litt ekstra plass. Med tre store stuer og fem soverom er det gode brukersoner og kjekke fellesrom for alle.

Beliggenhet

Rebakken 24 ligger i et etterspurt, sentralt og veletablert boligområde på Tasta. Boligen har en barnevennlig beliggenhet og ligger i en gate med lite trafikk. Like i nærheten finner man idrettsanlegg og flotte tur- og rekreasjonsområder. Det er kort vei til servicetilbud som matvarebutikker, bensinstasjon, barnehager, skoler og ikke minst Tasta senteret. En liten kjøretur unna finner man også Stavanger sentrum med alt en kan tenke seg av fasiliteter.

Blåklokkeveien

I Blåklokkeveien har vi oppført et spesialtilpasst hus i tett dialog med arkitekt, kunde og entreprenør.

Rossåsstien

En eiendom med en rekke kvaliteter. Stor tomt med meget god plassering på feltet i enden av Rossåsstien. Flott utsikt og god kontakt med naturen. Ny, lekker og innholdrik bolig med leilighet.

Orknøygata

I Orknøygata 18 har vi gjort tømrerarbeidet i den gamle Bjelland-villaen fra 1914. I en så gammel og ærverdig bolig som dette var det svært viktig med nøyaktig utførelse og respektfullt arbeid. Boligen er nå klar for nye 100 år som en av Stavangers praktvillaer.

Ospeberget

Rehabilitering og nytt loft på enebolig på Madla.

Kvellurveien

I etablerte omgivelser og med Sandvedparken som nærmeste nabo har vi oppført en moderne og eksklusiv enebolig. Tomten er på 478 m² og boligen på hele 233 m² BTA. Den innholdsrike eneboligen har bl.a. hele 4 soverom, walkin-closet, 2 bad, vaskerom, kjøkken, 3 stuer og bibliotek. Boligen får en meget høy standard med høytrykkslaminat kjøkken, flislagte bad, parkett i alle rom, trapp i heltre eik m.m. Utenomhus legges belegningsstein og ferdigplen.

Det tar ikke mange minutters gange til Sandnes sentrum gjennom Sandvedparken. En bolig sentralt i grønne omgivelser.

Austtunleitet 4

I attraktive omgivelser og med Hinna Park som nærmeste nabo har sivilarkitekt Odd Magne Vatne prosjektert en moderne enebolig med utleiedel.

Den store og innholdsrike eneboligen får 4 soverom, stue, bibliotek, kjøkken, vaskerom, to bad og garasje. Utleiedelen inneholder stue med kjøkken, soverom og bad. Boligen får en høy standard med flislagte bad og parkett i alle rom, trapp i heltre eik, kjøkken fra Sigdal, gasspeis i stue, opplegg for gass til kjøkken og terrasse, balansert ventilasjon.

Området utenfor er meget attraktivt og har kort vei til sjøen med flere gode turmuligheter. Det tar ikke mange minuttene å gå til Hinna Park; Viking Stadion, treningssenter, apotek, fysioterapi, skole, togstopp m.m. En helt ny og moderne bydel i umiddelbar nærhet.

Hellelandsveien

Etterisolering, ny fasade og nytt tak på eksisterende bolig.

Sjøveien

– Rehabilitering
– Etterisolering
– Tilbygg

Hoddelandstunet

I januar 2008 ferdigstilte vi eneboligen på toppen av Bogafjell. Med fantastisk utsikt over Gandsfjorden og med flere barnehager, lekeplasser og skole i umiddelbar nærhet er dette et populært område for småbarnsforeldre. Den store eneboligen på hele 260 kvm har moderne løsninger som vannbåren varme, balansert ventilasjon og NorDans nye superisolerte N-Tec vinduer med en u-verdi på hele 0,7. Med en kvalitetsbevisst byggherre har vi sammen utviklet en moderne, funksjonell og fremtidsrettet bolig.

Austtunleitet 8

Bare et lite golfslag fra Viking Stadion og Hinna Park ligger en en tidsriktig og moderne enebolig på hele 299 kvm under oppføring. Den meget innholdsrike eneboligen har bl.a. 5 soverom og 3 bad. I hovedetasjen finner du en stor stue med åpen kjøkkenløsning på til sammen over 70 kvm. Fra stuen er det utgang til terrassen. I denne etasjen er det også vaskerom i tilknytning til kjøkken, entre og gjeste wc. På loftet er det bad, soverom, hvorav et med eget walk-in-closet og eget bad. Loftstue på 25 kvm med utgang til stor balkong. I underetasjen er det stue på 24 kvm, stort soverom på 17, treningsrom, bad og bod.

Boligen har en meget høy standard med høytrykkslaminat kjøkken, flislagte bad med varmekabler, balansert ventilasjon, gasspeis i stue og med opplegg for gass til kjøkken og terrasse. På vegger utvendig monteres Royalimpregnert kledning i kombinasjon med fasadeplater.

Utenomhus legges belegningsstein og ferdigplan.

Området utenfor er attraktivt med kort vei til sjøen og flere gode turmuligheter. Det tar ikke mange minuttene til Stadionparken handlesenter. Her er det mange og innholdsrike butikker, treningssenter, apotekt, fysioterapi og mye, mye mer. Togstopp ligger også her i tilknytning til Viking Stadion.

Ferdigstillt 7. juli 2008.

Øygardsveien

En kjekk bolig på 124kvm effektive og godt løste kvadratmeter. Store vindusflater som slipper inn mye lys og gjør den åpen og trivelig. Boligen ligger i naturskjønne og fredelige omgivelser på Hana.

Svaneveien

Den innbydende eneboligen i Svaneveien har mange kjekke løsninger. Byggherrens ønske var en effektiv bolig hvor hele familien skulle trives. Store vindusflater, kjekke innvendige løsninger, og hele 150 kvadratmeter. Familien trives – det vet vi.

Bogafjellskogen 46

En moderne og unik enebolig med nydelig beliggenhet på Bogafjell i Sandnes. Her er det mange gjennomtenkte løsninger, kjekke tanker og ideer. Utsikten kommer inn gjennom store vindusflater og de unike løsningene skaper en levende og flott bolig.

Lyngholen

Ved foten av Bogafjell ligger denne kjekke eneboligen. Store vindusflater slipper inn den fine utsikten og den arealeffektive boligen har 3 soverom og en romslig stue og kjøkken. Smarte planløsninger.

Bogafjellskogen 30

En innholdsrik enebolig med moderne planløsninger. Ekstra takhøyde i stuen og store vindusflater skaper en harmonisk og lys bolig hvor beboerene virkelig trives. 3 soverom, 2 stuer, moderne kjøkken og kjellerstue. Gjennomgående høy kvalitet i hele boligen.