Austtunleitet 8

Bare et lite golfslag fra Viking Stadion og Hinna Park ligger en en tidsriktig og moderne enebolig på hele 299 kvm under oppføring. Den meget innholdsrike eneboligen har bl.a. 5 soverom og 3 bad. I hovedetasjen finner du en stor stue med åpen kjøkkenløsning på til sammen over 70 kvm. Fra stuen er det utgang til terrassen. I denne etasjen er det også vaskerom i tilknytning til kjøkken, entre og gjeste wc. På loftet er det bad, soverom, hvorav et med eget walk-in-closet og eget bad. Loftstue på 25 kvm med utgang til stor balkong. I underetasjen er det stue på 24 kvm, stort soverom på 17, treningsrom, bad og bod.

Boligen har en meget høy standard med høytrykkslaminat kjøkken, flislagte bad med varmekabler, balansert ventilasjon, gasspeis i stue og med opplegg for gass til kjøkken og terrasse. På vegger utvendig monteres Royalimpregnert kledning i kombinasjon med fasadeplater.

Utenomhus legges belegningsstein og ferdigplan.

Området utenfor er attraktivt med kort vei til sjøen og flere gode turmuligheter. Det tar ikke mange minuttene til Stadionparken handlesenter. Her er det mange og innholdsrike butikker, treningssenter, apotekt, fysioterapi og mye, mye mer. Togstopp ligger også her i tilknytning til Viking Stadion.

Ferdigstillt 7. juli 2008.