Rebakken 24

Moderne og flott enebolig med stor tomt 799kvm. Omfattende renovert og påbygget av fagfolk. 5 soverom, 3 stuer, 2 baderom.

Solrike uteområder:

Eiendommen ligger i en stille gate og har tomt på hele 799kvm med grusbelagt gårdsrom, flott hage og store terrasser. Hage/uteområde vender mot sør/vest og har derfor ypperlige solforhold. Meget barnevennlig mye rikelig boltreplass.

Innholdsrikt

Boligen er romslig over tre innholdsrike etasjer. Den er planmessig meget funksjonell og perfekt for den aktive familien som trenger litt ekstra plass. Med tre store stuer og fem soverom er det gode brukersoner og kjekke fellesrom for alle.

Beliggenhet

Rebakken 24 ligger i et etterspurt, sentralt og veletablert boligområde på Tasta. Boligen har en barnevennlig beliggenhet og ligger i en gate med lite trafikk. Like i nærheten finner man idrettsanlegg og flotte tur- og rekreasjonsområder. Det er kort vei til servicetilbud som matvarebutikker, bensinstasjon, barnehager, skoler og ikke minst Tasta senteret. En liten kjøretur unna finner man også Stavanger sentrum med alt en kan tenke seg av fasiliteter.