Kjerrberget Ungdomsskole

Sammen med SV Betong har vi bygget ny ungdomsskole på Kjerrberget, øverst på Skadberg i Sola kommune. Bygget består av fem deler, som alle henger sammen. Byggestart var i 2019 og bygget sto ferdig til skolestart i 2021, med overlevering sommeren 2021.

Utvendige vegger er oppført med klimavegger, med royal trekledning. I tilknytning til hovedfasaden og hovedinngangen er bygget kledd med sinkplater.

Høgskolen på Vestlandet

Ved Høgskolen på Vestlandet på Kronstad i Bergen har vi sammen med Kruse Smith Entreprenør ført opp et av Vestlandets mest moderne kontor- og undervisningsbygg for Statsbygg. Edens hage er et BREEAM Excellent nullutslippsbygg med svært avanserte tekniske anlegg. Navnet kommer av en grønn lunge i første etasje i et atrium i bygget. Bygget er andre byggetrinn for Høgskolen på Vestlandet på Kronstad, som nå er ferdig utbygget etter opprinnelig plan.

Borsheim Barnehage

Vi bygger for tiden barnehage etter høye kvalitetskrav fra Klepp kommune. Utførelsen bærer preg av nøye gjennomtenkte planløsninger og detaljer. Lothe Bygg er totalentreprenør med Svela Bygg som underentreprenør for tømrerarbeidene.

Sørhellet barnehage

En moderne barnehage bygget etter høye kvalitetskrav fra Klepp kommune. Utførelsen bærer preg av nøye gjennomtenkte planløsninger og detaljer. Lothe Bygg har vært totalentreprenør med Svela Bygg som underentreprenør for tømrerarbeidene. Sammen har vi bygget en kvalitetsbarnehage for sikker lek og moro!