Eikebergvegen 150

I egen regi har vi rehabilitert en enebolig på Ræge i Sola kommune. Boligen har fått nye vinduer og ytterdører, veggene har blitt etterisolert og grunnmuren har blitt etterisolert fra utsiden. Vi har også bygget nytt kjøkken i første etasje og rehabilitert bad i kjeller og i andre etasje. Boligen har dermed fått en god moderne standard.

Gauselsplitten

Her har vi rehabilitert kontorene til Prosjektil på vegne av Gauselsplitten Eiendom AS.

Hesbygata 5

I Hesbygata 5 har vi rehabilitert kontorer på oppdrag fra Kruse Smith Eiendom AS for bruk av Stavanger Barnevern.

Rebakken 24

Solrike uteområder:

Eiendommen ligger i en stille gate og har tomt på hele 799kvm med grusbelagt gårdsrom, flott hage og store terrasser. Hage/uteområde vender mot sør/vest og har derfor ypperlige solforhold. Meget barnevennlig mye rikelig boltreplass.

Innholdsrikt

Boligen er romslig over tre innholdsrike etasjer. Den er planmessig meget funksjonell og perfekt for den aktive familien som trenger litt ekstra plass. Med tre store stuer og fem soverom er det gode brukersoner og kjekke fellesrom for alle.

Beliggenhet

Rebakken 24 ligger i et etterspurt, sentralt og veletablert boligområde på Tasta. Boligen har en barnevennlig beliggenhet og ligger i en gate med lite trafikk. Like i nærheten finner man idrettsanlegg og flotte tur- og rekreasjonsområder. Det er kort vei til servicetilbud som matvarebutikker, bensinstasjon, barnehager, skoler og ikke minst Tasta senteret. En liten kjøretur unna finner man også Stavanger sentrum med alt en kan tenke seg av fasiliteter.

Hermetikklaboratoriet

Få, om noen, bygg representerer Stavangers historie og sjel så sterkt som Hermetikken.

Det er derfor med stor respekt for oppgaven vi har renovert det gamle hermetikklaboratoriet (bygd i 1931) til et flott nærings- og kontorbygg.

Orknøygata

I Orknøygata 18 har vi gjort tømrerarbeidet i den gamle Bjelland-villaen fra 1914. I en så gammel og ærverdig bolig som dette var det svært viktig med nøyaktig utførelse og respektfullt arbeid. Boligen er nå klar for nye 100 år som en av Stavangers praktvillaer.

Ospeberget

Rehabilitering og nytt loft på enebolig på Madla.

Hellelandsveien

Etterisolering, ny fasade og nytt tak på eksisterende bolig.

Sjøveien

– Rehabilitering
– Etterisolering
– Tilbygg