Lervig brannstasjon

Sammen med Kruse Smith Eiendom AS bygger vi ny brannstasjon ved Lervigbukta i Stavanger Øst. Over halvdelen taket på brannstasjonen vil bli en del av Lervigparken og på den måten vil bygget gli sømløst inn i området.

St. Svithunsgate

Svela Bygg As har stått for tømrerarbeidene for dette flotte prosjektet. Arbeidet inkluderer yttervegger i tre, innervegger, akustisk himling og trapp i galleriet. Et spennende oppdrag med kort byggetid. Vi er veldig stolt over resultatet.

Arkitektens beskrivelse

Oppgaven var å skape et galleri for samtidskunst på og under en eksisterende parkeringsplass samtidig som en måtte ta hensyn til eksisterende vernede bygg og trær. En ønsket også at galleriet skulle fremstå som et supplement til omgivelsene og være inkluderende ikke ekskluderende for byens innbyggere. Løsningen ble å lage et bygg der størsteparten av volumet ligger under bakken men samtidig åpner seg mot omgivelsene. Bygget har en åpen glassfront som strekker seg inn i bygget og lager et strie som binder sammen gallerietasjen og administrasjonsfløyen. Det har vært viktig å binde de to etasjene sammen, her er det satt inn en trappeskuplptur som er med å definere rom i gallerietasjen. Materialbruken med tegl som hovedelement respekterer materialbruken i nabobebyggelsen samtidig som det gir en følelse av et bygg som vokser opp av terenget.

Coop Kvernaland

Kombinert bolig og næringsbygg sentralt på Frøyland, Kvernaland. Prosjektets første trinn består av 16 leiligheter i 2 størrelser. I 1.etasje er det næringsbygg og dagligvarer.

Block Berge Bygg er totalentreprenør. Svela Bygg har stått for tømmerarbeidet.

Fjordpiren

Dette er det mest prestisjefylte prosjektet til Hinna Park hittil. Spennende arkitektur på denne fantastiske sjøtomten ga de aller beste forutsetninger for å skape noe helt særegent. Et bygg som utbyggere er stolte av. Tomten er omgitt av kanalen på nordsiden, havnebassenget i øst/sydøst, smuget med turvei-draget i sydvest og Kanaltorget mot vest. Hovedadkomst er fra Kanaltorget. Bebyggelsen er organisert rundt et overdekket atrium i vest og med en ”arm” som strekker seg utover piren mot øst.

  • 12.500 kvm, 5 etasjer.
  • Parkering i underetasjen.
  • Ferdigstilt i november 2011.

Comfort Hotel Square

Comfort Hotel Square
Adresse: Løkkeveien 41,4008 Stavanger
Hotellkjede: Choice Hotels Skandinavia
Antall rom: 194

Kanalpiren

I attraktive omgivelser har vi ferdigstilt tømrerentreprisen på Kanalpiren for Kruse Smith. Næringsbygget til Hinna Park på 25 000m² ble ferdigstillt i oktober 2009.

Vikeså Trevare

For Kruse Smith har utført tømrerarbeider hos Vikeså Trevare. Prosjektet omfatter 450m² tilbygg på eksisterende produksjonshall.

Delfelt S8 Forus

Sentralt på Fours har vi utført tømrerarbeidet som underentreprise på næringsbygget Løwen Eiendom. Arbeidet omfattet innredning av kontordel og utvendige tømrerarbeid.