Tyttebærstien

I Tyttebærstien på toppen av Bogafjell har vi bygd 7 fleksible eneboliger med spennende fasader og gjennomtenkte innvendige løsninger. Alle er solgt. Boligene er på 128,5 m², har skjermet hage som ligger mot friområde i sør. Disse eneboligene er siste del av utbyggingen øverst i delfelt G3 på Bogafjell Vest. Lekeplasser, veier og annen infrastruktur er derfor allerede etablert, noe som er en stor fordel for deg som får gleden av å flytte inn i Tyttebærstien. Området er meget barnevennlig, med bl.a. barnehage kun 3 minutters gange fra boligene. Flere barnehager og skoler er også i gangavstand.

  • 8 barnehager – 2 i umiddelbar nærhet
  • To barne- og ungdomsskoler.
  • Helgø Meny, frisør, bensinstasjon, apotek, legesenter og treningssenter.
  • Bogafjellhallen med bl.a. håndball- og volleyballbane og klatrevegg
  • Flere flotte fotballbaner
  • Varierte idrettslag for store og små!

Et trygt og godt sted å vokse opp

Populære Bogafjell har vokst seg stor siden utbyggingen startet for over 15 år siden. Innbyggerne trives godt her, og nyter godt av bydelens stadig flere service- og fritidstilbud. Barnehager, skoler, butikker, idrettslag og kirke har kommet til i takt med innbyggerveksten. Sist ut var Bogafjellhallen, en flott flerbrukshall som rommer håndballbane, volleyballbane og klatrevegg. Utenfor ligger flotte fotballbaner. Fra Tyttebærstien er det kort vei til det meste.

Bogafjell har direkte tilknytning til E39. Kun noen minutters kjøretur, og vips, så er du i Sandnes. På sykkelen kan du ta turen til sentrum langs Stokkalandsvatnet og gjennom Sandvedparken helt frem til sentrum.

Boligene er prosjektert av Aros og har en moderne arkitektur med rene linjer.

Sinnesliklatten

Tomten ligger i en nordvendt skråning. På oppsiden av tomten mot sør ligger sommerveien. Mot nord er det utsikt mot slalåmbakken i Ålsheia og mot fjellene på motsatt siden av dalen.

Målet har vært å plassere hytten slik at det blir gode og usjenerte uterom mot sør. Samtidig har det vært et ønske å kunne nyte utsikten mot nord fra oppholdsarealer inne.

Hytten er plassert vendt mot utsikten og har samme retning/orientering som nabo hytten, parallell forskjøvet i forhold til denne. Dette sikrer både utsikt og gode solforhold på tomten, samt hensyn til nabohytten. Uteplassen ligger på sørsiden motsatt nabohytten og oppholdsrommet er plassert lengst vekk fra naboen. Hytten ligger tilnærmelsesvis parallell med høydekotene. Pga fall på terreng ligger oppholdsrom 700mm lavere og gir ekstra høyde i deler av dette rom.

Hovedideen har vært å utforme en slank hytte med sadeltak som har en presis form og som samtidig faller naturlig inn i landskapet. I tillegg til hytten er det planlagt en anneks og en bod på tomten. Hytten inneholder oppholdsrom, bad og 2 soverom. I annekset er det 2 soverom og bad. I boden er det plass til ski mm. På bodens nordøst vegg er det integrert en nisje til oppbevaring av ved.

Det er arbeidet med inntrukne partier i alle byggene. Disse gir rom for å kunne sitte beskyttet i husveggen og nyte solen. I forbindelse med annekset er det i tillegg bygget et halvtak i tre som gir le for vær og vind. Her kan en nyte den siste kveldssol.

Materialer:

Yttervegger kles med liggende fasademateriale delvis i stein og tre. Steinen er en håndlaget stein i tegl som henges opp på fasaden med overlegg slik at det oppnås et fasadeuttrykk som minner om vestlandspanel. Fasadeuttrykket vil samtidig gi et naturlig, rustikk og vakkert uttrykk som tar opp i seg fargeskalaen som en finner i naturen rundt.

Alle inntrukne partier kles med oljet trekledning.


I media:

Blåklokkeveien

I Blåklokkeveien har vi oppført et spesialtilpasst hus i tett dialog med arkitekt, kunde og entreprenør.

Rossåsstien

En eiendom med en rekke kvaliteter. Stor tomt med meget god plassering på feltet i enden av Rossåsstien. Flott utsikt og god kontakt med naturen. Ny, lekker og innholdrik bolig med leilighet.

Blåbærstien

Rekkehusene har en flott plassering på toppen av Bogafjell med en fantastisk utsikt over store deler av Sandnes, Jæren og Nordsjøen i det fjerne. Boligene har en enkel og moderne arkitektur med rene linjer. Boligene er på ca. 125 m² , har 3 soverom, med mulighet for å gjøre deler av kjellerstuen til et ekstra soverom. Stue og kjøkken er plassert i øverste etasje med store vindus – flater, som trekker utsikten inn i rommet. Ekstra takhøyde gir et luftig volum. På adkomstsiden er det lagt opp til et kombinert gårdsrom med parkeringsplass. Det er satt av plass til grønt og mulighet for en sittegruppe ved inngangspartiet. Her er også sportsbod og carport plassert. På motsatt side av huset ligger en stor hage med utgang fra underetasjen. Boligene leveres med varmepumpe og har vannbåren gulvvarme i underetasjen og i bad i hovedetasje

Kvellurveien

I etablerte omgivelser og med Sandvedparken som nærmeste nabo har vi oppført en moderne og eksklusiv enebolig. Tomten er på 478 m² og boligen på hele 233 m² BTA. Den innholdsrike eneboligen har bl.a. hele 4 soverom, walkin-closet, 2 bad, vaskerom, kjøkken, 3 stuer og bibliotek. Boligen får en meget høy standard med høytrykkslaminat kjøkken, flislagte bad, parkett i alle rom, trapp i heltre eik m.m. Utenomhus legges belegningsstein og ferdigplen.

Det tar ikke mange minutters gange til Sandnes sentrum gjennom Sandvedparken. En bolig sentralt i grønne omgivelser.

Austtunleitet 4

I attraktive omgivelser og med Hinna Park som nærmeste nabo har sivilarkitekt Odd Magne Vatne prosjektert en moderne enebolig med utleiedel.

Den store og innholdsrike eneboligen får 4 soverom, stue, bibliotek, kjøkken, vaskerom, to bad og garasje. Utleiedelen inneholder stue med kjøkken, soverom og bad. Boligen får en høy standard med flislagte bad og parkett i alle rom, trapp i heltre eik, kjøkken fra Sigdal, gasspeis i stue, opplegg for gass til kjøkken og terrasse, balansert ventilasjon.

Området utenfor er meget attraktivt og har kort vei til sjøen med flere gode turmuligheter. Det tar ikke mange minuttene å gå til Hinna Park; Viking Stadion, treningssenter, apotek, fysioterapi, skole, togstopp m.m. En helt ny og moderne bydel i umiddelbar nærhet.

Hoddelandstunet

I januar 2008 ferdigstilte vi eneboligen på toppen av Bogafjell. Med fantastisk utsikt over Gandsfjorden og med flere barnehager, lekeplasser og skole i umiddelbar nærhet er dette et populært område for småbarnsforeldre. Den store eneboligen på hele 260 kvm har moderne løsninger som vannbåren varme, balansert ventilasjon og NorDans nye superisolerte N-Tec vinduer med en u-verdi på hele 0,7. Med en kvalitetsbevisst byggherre har vi sammen utviklet en moderne, funksjonell og fremtidsrettet bolig.

Austtunleitet 8

Bare et lite golfslag fra Viking Stadion og Hinna Park ligger en en tidsriktig og moderne enebolig på hele 299 kvm under oppføring. Den meget innholdsrike eneboligen har bl.a. 5 soverom og 3 bad. I hovedetasjen finner du en stor stue med åpen kjøkkenløsning på til sammen over 70 kvm. Fra stuen er det utgang til terrassen. I denne etasjen er det også vaskerom i tilknytning til kjøkken, entre og gjeste wc. På loftet er det bad, soverom, hvorav et med eget walk-in-closet og eget bad. Loftstue på 25 kvm med utgang til stor balkong. I underetasjen er det stue på 24 kvm, stort soverom på 17, treningsrom, bad og bod.

Boligen har en meget høy standard med høytrykkslaminat kjøkken, flislagte bad med varmekabler, balansert ventilasjon, gasspeis i stue og med opplegg for gass til kjøkken og terrasse. På vegger utvendig monteres Royalimpregnert kledning i kombinasjon med fasadeplater.

Utenomhus legges belegningsstein og ferdigplan.

Området utenfor er attraktivt med kort vei til sjøen og flere gode turmuligheter. Det tar ikke mange minuttene til Stadionparken handlesenter. Her er det mange og innholdsrike butikker, treningssenter, apotekt, fysioterapi og mye, mye mer. Togstopp ligger også her i tilknytning til Viking Stadion.

Ferdigstillt 7. juli 2008.

Øygardsveien

En kjekk bolig på 124kvm effektive og godt løste kvadratmeter. Store vindusflater som slipper inn mye lys og gjør den åpen og trivelig. Boligen ligger i naturskjønne og fredelige omgivelser på Hana.

Svaneveien

Den innbydende eneboligen i Svaneveien har mange kjekke løsninger. Byggherrens ønske var en effektiv bolig hvor hele familien skulle trives. Store vindusflater, kjekke innvendige løsninger, og hele 150 kvadratmeter. Familien trives – det vet vi.

Bogafjellskogen 46

En moderne og unik enebolig med nydelig beliggenhet på Bogafjell i Sandnes. Her er det mange gjennomtenkte løsninger, kjekke tanker og ideer. Utsikten kommer inn gjennom store vindusflater og de unike løsningene skaper en levende og flott bolig.

Lyngholen

Ved foten av Bogafjell ligger denne kjekke eneboligen. Store vindusflater slipper inn den fine utsikten og den arealeffektive boligen har 3 soverom og en romslig stue og kjøkken. Smarte planløsninger.

Bogafjellskogen 30

En innholdsrik enebolig med moderne planløsninger. Ekstra takhøyde i stuen og store vindusflater skaper en harmonisk og lys bolig hvor beboerene virkelig trives. 3 soverom, 2 stuer, moderne kjøkken og kjellerstue. Gjennomgående høy kvalitet i hele boligen.