Tyttebærstien

I Tyttebærstien på toppen av Bogafjell har vi bygd 7 fleksible eneboliger med spennende fasader og gjennomtenkte innvendige løsninger. Alle er solgt. Boligene er på 128,5 m², har skjermet hage som ligger mot friområde i sør. Disse eneboligene er siste del av utbyggingen øverst i delfelt G3 på Bogafjell Vest. Lekeplasser, veier og annen infrastruktur er derfor allerede etablert, noe som er en stor fordel for deg som får gleden av å flytte inn i Tyttebærstien. Området er meget barnevennlig, med bl.a. barnehage kun 3 minutters gange fra boligene. Flere barnehager og skoler er også i gangavstand.

  • 8 barnehager – 2 i umiddelbar nærhet
  • To barne- og ungdomsskoler.
  • Helgø Meny, frisør, bensinstasjon, apotek, legesenter og treningssenter.
  • Bogafjellhallen med bl.a. håndball- og volleyballbane og klatrevegg
  • Flere flotte fotballbaner
  • Varierte idrettslag for store og små!

Et trygt og godt sted å vokse opp

Populære Bogafjell har vokst seg stor siden utbyggingen startet for over 15 år siden. Innbyggerne trives godt her, og nyter godt av bydelens stadig flere service- og fritidstilbud. Barnehager, skoler, butikker, idrettslag og kirke har kommet til i takt med innbyggerveksten. Sist ut var Bogafjellhallen, en flott flerbrukshall som rommer håndballbane, volleyballbane og klatrevegg. Utenfor ligger flotte fotballbaner. Fra Tyttebærstien er det kort vei til det meste.

Bogafjell har direkte tilknytning til E39. Kun noen minutters kjøretur, og vips, så er du i Sandnes. På sykkelen kan du ta turen til sentrum langs Stokkalandsvatnet og gjennom Sandvedparken helt frem til sentrum.

Boligene er prosjektert av Aros og har en moderne arkitektur med rene linjer.