Tyttebærstien 38

Enebolig på solrik tomt med Husbankfinansiering
– bo fra kr. 3.031,-* pr. mnd.

Fakta

  • Boligtype: Enebolig i rekke
  • Bruksareal: 128,5m²
  • Kommune: Sandnes

I Tyttebærstien på toppen av Bogafjell har vi 1 ferdigstillt og fleksibel enebolig med spennende fasader og gjennomtenkte innvendige løsninger. Her kan man flytte inn i en fiks ferdig bolig. Boligen er på 128,5 m², har skjermet hage som ligger mot friområde i sør. Denne eneboligen er siste del av utbyggingen øverst i delfelt G3 på Bogafjell Vest. Lekeplasser, veier og annen infrastruktur er derfor allerede etablert, noe som er en stor fordel for deg som får gleden av å flytte inn i Tyttebærstien. Området er meget barnevennlig, men bl.a. barnehage kun 3 minutters gange fra boligene. Flere barnehager og skoler er også i gangavstand.

  • 8 barnehager – 2 i umiddelbar nærhet
  • To barne- og ungdomsskoler.
  • Helgø Meny, frisør, bensinstasjon, apotek, legesenter og treningssenter.
  • Bogafjellhallen med bl.a. håndball- og volleyballbane og klatrevegg
  • Flere flotte fotballbaner
  • Varierte idresttslag for store og små!

Et trygt og godt sted å vokse opp

Populære Bogafjell har vokst seg stor siden utbyggingen startet for 15 år siden. Innbyggerne trives godt her, og nyter godt av bydelens stadig flere service -og fritidstilbud. Barnehager, skoler, butikker, idrettslag og kirke har kommet til i takt med innbyggerveksten. Sist ut var Bogafjellhallen, en flott flerbrukshall som rommer håndballbane, volleyballbane og klatrevegg. Utenfor ligger flotte fotballbaner. Fra Tyttebærstien er det kort vei til det meste.

Bogafjell har direkte tilknytning til E39. Kun noen minutters kjøretur, og vips, så er du i Sandnes. På sykkelen kan du ta turen til sentrum langs Stokkalandsvatnet og gjennom Sandvedparken helt frem til sentrum.

Fleksibel enebolig som utvides med behov

Boligen er prosjektert av Aros og har en moderne arkitektur med rene linjer.

Ved inngangspartiet har boligen egen dobbel garasje med tilhørende sportsbod. Tomten er solrik, hagen er godt skjermet og grenser til friområde, så her kan man virkelig nyte hver soltime i fred og ro uten forstyrrelser. Boligen har i tillegg stor takterrasse.

 


*HUSBANKFINANSIERING

Bo rimelig i helt ny bolig med Husbankfinansiering. Boligen er forhåndsgodkjent i Husbanken dvs. at du får låne 80% av kjøpesummen i Husbanken. De 5 første årene er avdragsfritt. Gjeldene rente i dag er på 1,58% flytende. Vi gjør oppmerksom på at det er den gjeldene renten som Husbanken har i forbindelse med innflyttningsdatoen/ signering av de siste lånedokumentene av boligen som gjelder og ikke dagens rente. Mange spør oss hvem som kan få husbanklån? I utgangspunktet kan alle med god nok betjeningsevne få husbanklån. I henhold til dagens Husbankrente vil boligen koste deg kr. 2.791,- pr. mnd. etter skatt, hvis du har resten av kjøpesummen som egenkapital.

REGNEEKSEMPEL BOLIG 32 (Forutsatt egenkapital):

Kjøpesum: 3.750.000,-
Husbanklån: 3.046.605,-
Egenkapital: 761.651,-

HUSBANKFINANSIERING

Husbanklån pr. mnd (p.t.) 1,58%: 4.041,-
Skattefradrag renter 25%: 1.010,-
HUSBANKLÅN ETTER RENTER: 3.031,-

År 9 med avdrag vil på dette regneeksempelet bli kr.13.698,-. Etter skatt er beløpet på kr.12.705,- pr. mnd.